Pilar Cortadella Lope i Fèlix Zapatero Artadi

cortadella

 

 

Ens presentem amb il·lusió i energia per defensar els interessos dels pensionistes amb l’experiència de la Pilar en la gestió de situacions de risc i de la vulnerabilitat per la seva activitat constant en associacions i grups d’acció i amb els coneixements del Fèlix de la Seguretat Social.

El nostre primer objectiu és l’aplicació sempre de l’IPC en l’increment de les pensions i estudiar les situacions de precarietat dels pensionistes per adequar l’import de les pensions. Tindrem una atenció especial a les condicions de les pensions de viduïtat.

Estarem atents a les necessitats mèdiques i de salut específiques dels pensionistes i demanarem mantenir la prevenció en malalties com les mamografies gratuïtes més enllà dels 69 anys, un pla de prevenció del càncer de pròstata i còlon, i incloure la podologia.

Sol·licitarem la generalització del tercer pagador per als pensionistes.

Compartirem la informació i estarem a l’escolta dels pensionistes. Com a expresidenta de l’Associació de Dones d’Andorra i responsable del grup Alba, la Pilar és una dona molt compromesa i té molta experiència en escoltar, buscar solucions i negociar amb les diferents administracions.

Com a representant dels pensionistes, que som 13.000 persones, no ens limitarem a defensar els nostres drets en el si de la CASS sinó que també ho farem davant de les diferents Administracions, perquè ens mereixem seguir mantenint la vida plena, respectada i digna.

 

VOTA PER PILAR CORTADELLA I FÈLIX ZAPATERO