Treballa amb nosaltres

Enviat per AdmDFgh654- el dc., 06/12/2017 - 11:58

Envia'ns el teu currículum

Nom
Telèfon
Requeriments de càrrega

Important: Els dies compresos entre el 14 de març del 2020 fins al moment en que el Govern declari la fi de la situació d’emergència sanitària, tenen la consideració de dies no hàbils, en aplicació de l’article 24 de la Llei 3/2020, del 23 de març, de mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia de SARS-CoV-2.

Tot i així, tots els tràmits i les actuacions que hagin estat realitzades durant el període de suspensió de terminis són vàlids i eficaços.

Candidatures obertes

 • ODONTÒLEG/ÒLOGA
  Odontòleg

  Ets un/a odontòleg/òloga amb capacitat de treballar en equip, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, amb habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d’anàlisi i iniciativa?
  Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Títol universitari oficial de grau/llicenciat/da en Odontologia o equivalent o bé títol de metge/essa espe¬cialista amb l’especialitat de Estomatologia o en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial.

  ES VALORARAN coneixements i experiència contrastada amb peritatge odontològic a més de tenir-ne en funcions de control odontològic en el marc de sistemes de seguretat social pública o en l’àmbit de les assegurances.

  LA NOSTRA OFERTA és de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • ADMINISTRATIU/VA CONTROL ADMINISTRATIU
  Administratiu control administratiu

  Ets una persona amb clara orientació al servei i a les persones, amb habilitats comunicatives, amb ganes d’aprendre, discreta, resolutiva i toleres bé la pressió? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Batxillerat professional o cicle formatiu de grau superior (o equivalent) i acreditació de 2 anys d'experiència en l’àmbit administratiu. Amb coneixements de la legislació de seguretat social  i normativa laboral i ofimàtica, català nivell B i preferentment nacionalitat andorrana.

  ES VALORARAN coneixements en altres idiomes i permís de conduir A2 i B1.

  LA NOSTRA OFERTA ÉS de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.