Treballa amb nosaltres

Enviat per AdmDFgh654- el dc., 06/12/2017 - 11:58

Envia'ns el teu currículum

Nom
Telèfon
Requeriments de càrrega

Candidatures obertes

 • SUPORT A L'USUARI MICROINFORMÀTICA I XARXES
  Suport a l'usuari microinformàtica i xarxes

  Ets una persona amb clara orientació al servei i a les persones, amb habilitats comunicatives i relacionals, amb ganes d’aprendre, discreta, resolutiva i toleres bé la pressió?

  Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Batxillerat professional en sistemes i xarxes o equivalent i acreditació d’1 any d’experiència demostrable en el lloc de treball a cobrir o similar. Amb coneixements de català nivell B i coneixements tècnics d’IBM Lotus Notes, Microsoft Office, Alfresco, Owncloudm Forticlient, Symantec Endpoint Protection, Navegadors, sistemes operatius, ordinadors, xarxes.. entre d’altres. A més, de permís de conduir B1.

  ES VALORARAN coneixements en altres idiomes.

  LA NOSTRA OFERTA és de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.     

 • SUPORT CONTROL ADMINISTRATIU (durada determinada de 2 anys)
  SUPORT CONTROL ADMINISTRATIU

  Ets una persona amb clara orientació al servei i a les persones, amb capacitat de treballar en equip, discreta i dinàmica? Coneixes el país i tens el permís de conduir B1? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: cicle formatiu de grau mig en administració o equivalent i acreditació de 1 anys d’experiència demostrable en el lloc de treball a cobrir o similar. Amb coneixements de la legislació de seguretat social andorrana i geogràfics d’Andorra, català nivell B.

  ES VALORARÀ permís de conduir A2 i coneixements en altres idiomes.

  LA NOSTRA OFERTA ÉS de contracte de durada determinada de 2 anys, amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.           

  • Per demanar les bases de la convocatòria i/o qualsevol informació complementària poden enviar un correu electrònic a rrhh@cass.ad.