Treballa amb nosaltres

Enviat per AdmDFgh654- el dc., 06/12/2017 - 11:58

Envia'ns el teu currículum

Nom
Telèfon
Requeriments de càrrega

Candidatures obertes

 • ODONTÒLEG/ÒLOGA
  Odontòleg

  Ets un/a odontòleg/òloga amb capacitat de treballar en equip, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, amb habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d’anàlisi i iniciativa?
  Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Títol universitari oficial de grau/llicenciat/da en Odontologia o equivalent o bé títol de metge/essa espe¬cialista amb l’especialitat de Estomatologia o en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial.

  ES VALORARAN coneixements i experiència contrastada amb peritatge odontològic a més de tenir-ne en funcions de control odontològic en el marc de sistemes de seguretat social pública o en l’àmbit de les assegurances.

  LA NOSTRA OFERTA és de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • ADMINISTRATIU/VA CONTROL ADMINISTRATIU
  Administratiu control administratiu

  Ets una persona amb clara orientació al servei i a les persones, amb habilitats comunicatives, amb ganes d’aprendre, discreta, resolutiva i toleres bé la pressió? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Batxillerat professional o cicle formatiu de grau superior (o equivalent) i acreditació de 2 anys d'experiència en l’àmbit administratiu. Amb coneixements de la legislació de seguretat social  i normativa laboral i ofimàtica, català nivell B i preferentment nacionalitat andorrana.

  ES VALORARAN coneixements en altres idiomes i permís de conduir A2 i B1.

  LA NOSTRA OFERTA ÉS de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.      

 • TÈCNIC/A PROFESSIONAL DESENVOLUPAMENT
  plantilla

  Ets una persona amb capacitat de treball en equip, capacitat d’autoaprenentatge, rigorosa, proactiva i resolutiva? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Batxillerat professional (o equivalent), acreditació de formació i cursos d’IBM, coneixements avançats en programar en RPG/400 i/o RPG/ILE i amb la base de dades DB2/400 i acreditació d’ una experiència desenvolupant funcions similars de com a mínim 10 anys. A més de coneixements avançats i experiència en sistemes operatius en OS/400 (IBMi – iSeries) i Windows i preferentment nacionalitat andorrana. 

  ES VALORARAN coneixements avançats en ofimàtica, llenguatges de programació com Java Enterprise Edition, SQL i/o CA Plex, Base de dades Postgres i/o MySql, arquitectures tecnològiques com microserveis, serveis web en RestFul o SOAP, servidors d’aplicacions i/o plataforma Docker, Linux i/o AIX, disseny de documents com Ez/Print.

  LA NOSTRA OFERTA ÉS de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.    

 • TÈCNIC/A ADMINISTRATIU/IVA PENSIONS I CONVENIS INTERNACIONALS
  imatge

  Ets una persona amb capacitat de treballar en equip, capacitat d’anàlisi, rigorosa i amb habilitats comunicatives i relacionals? Ets la persona que busquem! 

  REQUISITS: MATES 2 i acreditació de 3 anys d’experiència demostrable en el lloc de treball a cobrir o similar (àmbit de l’Administració, Financer o de les Assegurances). Amb coneixements de la legislació de seguretat social andorrana i avançats d’ofimàtica, català nivell B i preferentment nacionalitat andorrana. 

  ES VALORARAN coneixements en altres idiomes. 

  LA NOSTRA OFERTA ÉS per un contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos. 

 • METGE/ESSA DE L’ÀREA DE CONTROL SANITARI
  imatge

  Ets metge/essa amb una clara orientació al servei i a les persones, amb habilitats comunicatives, amb ganes d’aprendre, rigorós amb capacitat d’anàlisi  i iniciativa. Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Llicenciat en medicina i cirurgia i nacionalitat preferentment andorrana.

  ES VALORARAN formació superior i específica en valoració del dany corporal, experiència demostrable en inspecció mèdica, en control d’incapacitat laboral transitòria i en valoració del dany corporal, a més d’experiència com metge/essa d’atenció primària, català nivell B i coneixements en altres idiomes i en eines ofimàtiques.

  LA NOSTRA OFERTA ÉS de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.