Treballa amb nosaltres

Enviat per AdmDFgh654- el dc., 06/12/2017 - 11:58

Envia'ns el teu currículum

Nom
Telèfon
Requeriments de càrrega

Candidatures obertes

 • ADMINISTRATIU/VA PER L'ÀREA DE PRESTACIONS SANITÀRIES
  ADMINISTRATIU.VA PRESTACIONS SANITÀRIES

  Ets una persona organitzada, rigorosa, discreta, amb iniciativa i habilitats de comunicació? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Estudis de grau mig de formació professional o equivalent i acreditació d’1 any d'experiència en llocs de treball similars a la mateixa família professional. Amb coneixements de la legislació de seguretat social i salut andorrana. Coneixements d’usuari en ofimàtica. Nivell català nivell B i preferentment nacionalitat andorrana.

  ES VALORARAN coneixements en altres idiomes i formació relacionada amb la igualtat de gènere o prevenció de la violència de gènere.

  LA NOSTRA OFERTA és per un contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • TÈCNIC/A PROFESSIONAL DE L'ÀREA DE PRODUCCIÓ/EXPLOTACIÓ
  TÈCNIC/A PROFESSIONAL DE L'ÀREA DE PRODUCCIÓ/EXPLOTACIÓ

  Ets una persona amb resolutiva, proactiva i metòdica? Amb capacitat d’autoaprenentatge i ganes de treballar en equip? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: MATES 2 (Marc Andorrà De Titulacions D’ensenyament Superior) i acreditació de 3 anys d’experiència demostrable en llocs de treball similar. I, preferentment nacionalitat andorrana.

  ES VALORARAN coneixements en sistemes operatius de servidor, entorns d’execució, BBDD, llenguatges de programació, xarxes de comunicacions i altres sistemes (per tenir informació més concreta, consultar l’edicte).

  LA NOSTRA OFERTA és per un contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • ASSESSOR/A ODONTÒLEG/ÒLOGA
  ASSESSOR/A ODONTÒLEG/ÒLOGA

  Ets un/a odontòleg/òloga amb capacitat de treballar en equip, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, amb habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d’anàlisi i iniciativa? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Títol universitari oficial de grau/llicenciat/da en Odontologia o equivalent o bé títol de metge/essa especialista amb l’especialitat de Estomatologia o en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, degudament reconegut al Principat d’Andorra.

  ES VALORARAN coneixements i experiència contrastada amb peritatge odontològic a més de tenir-ne, en funcions de control odontològic en el marc de sistemes de seguretat social pública o en l’àmbit de les assegurances.

  LA NOSTRA OFERTA és de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • METGE/ESSA ESP. EN PSIQUIATRIA
  METGE/ESSA ESP. EN PSIQUIATRIA

  Ets un/a metge/essa especialista en psiquiatria via MIR o Diplôme d’Études Spécialisées (DES) o equivalent amb capacitat de treballar en equip, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, amb habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d’anàlisi i iniciativa? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Títol de metge especialista en psiquiatria via MIR, Diplôme d’Études Spécialisées (DES) o equivalent.

  ES VALORARAN coneixements i experiència contrastada en l’àmbit d’incapacitats de salut mental i assistencial.

  LA NOSTRA OFERTA és de contracte indefinit amb una dedicació de jornada parcial. Edicte