Avís Legal

Continguts del portal Web

Els continguts que s'ofereixen en el portal tenen caràcter merament informatiu, sense validesa jurídica. Per a finalitats jurídiques, s'hauran de consultar els texts publicats en el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra.

Aquest portal Web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants.

Únicament amb la finalitat d'oferir-vos un millor servei a través d'aquest portal, i amb l'objectiu de facilitar-ne l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, l'activitat dels internautes i la seva freqüència d'utilització. No s'utilitzen galetes (cookies) per recollir informació dels usuaris del portal web ni se n'enregistren les adreces IP.

A través del portal web de la Caixa Andorrana de Seguretat Social no es recull, ni se cedeix a tercers, cap dada personal sense el seu consentiment.

CASS, accés d'usuaris a la zona pública

L'accés al portal, així com l'ús que es pugui fer de la informació que conté, són responsabilitat exclusiva de l'usuari. La CASS no es responsabilitza de cap conseqüència, dany o perjudici que es puguin derivar d'aquest accés o ús d'informació, llevat de totes aquelles actuacions que resultin de l'aplicació de les disposicions legals a les quals s'hagi de sotmetre en l'estricte exercici de les seves competències.

La CASS no assumeix cap responsabilitat en els casos de deficiència tècnica ja sigui dels equips informàtics, de les línies, dels elements tècnics, d'una manipulació errònia o inadequada dels sistemes tècnics o tot altre motiu aliè al seu control.

CASS, accés d'usuaris a la zona privada

Aquest canal de tramitació és accessible a partir del portal www.cass.ad.

Les comunicacions de dades de caràcter personal de la Caixa Andorrana de Seguretat Social mitjançant el portal CASS es produeixen sempre dintre d'un entorn segur.

Tota informació de caràcter confidencial, incloent-hi les dades personals, es manté confidencial gràcies a l'ús del software de servidor segur (SSL), el que significa que les dades només poden ser intercanviades entre l'usuari i la Caixa Andorrana de Seguretat Social, i que terceres persones no poden accedir a aquestes dades. El símbol del cadenat en el seu navegador indica quines pàgines cobreixen aquest sistema de seguretat.

Aquest portal web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants.

Aquesta política de confidencialitat només és aplicable al portal web de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, i no es garanteixen els accessos a través d'enllaços d'aquest lloc. 

 

Contactar amb els serveis de la CASS
Per a dubtes, qüestions, omissions, inexactituds en les dades i informacions posades a disposició del portal web, s'ha de contactar amb la CASS.

 

Caixa Andorrana de Seguretat Social
C/ Joan Maragall, 3
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Telèfon: (376) 870 870
A/e: public@cass.ad
URL: http://www.cass.ad

 

Registre tributari
Caixa Andorrana de Seguretat Social - Número de registre tributari: U-054142-J del 23 de desembre de 2005 (Sol·licitat al Registre a càrrec del ministeri encarregat de les finances de Govern d'Andorra).