METGE/ESSA ESP. EN PSIQUIATRIA

Enviat per Redactor el dt., 14/09/2021 - 13:31

Ets un/a metge/essa especialista en psiquiatria via MIR o Diplôme d’Études Spécialisées (DES) o equivalent amb capacitat de treballar en equip, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, amb habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d’anàlisi i iniciativa? Ets la persona que busquem!

REQUISITS: Títol de metge especialista en psiquiatria via MIR, Diplôme d’Études Spécialisées (DES) o equivalent.

ES VALORARAN coneixements i experiència contrastada en l’àmbit d’incapacitats de salut mental i assistencial.

ASSESSOR/A ODONTÒLEG/ÒLOGA

Enviat per Redactor el dt., 14/09/2021 - 13:23

Ets un/a odontòleg/òloga amb capacitat de treballar en equip, organitzat/da, metòdic/a, rigorós/a, amb habilitats comunicatives i relacionals, capacitat d’anàlisi i iniciativa? Ets la persona que busquem!

REQUISITS: Títol universitari oficial de grau/llicenciat/da en Odontologia o equivalent o bé títol de metge/essa especialista amb l’especialitat de Estomatologia o en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, degudament reconegut al Principat d’Andorra.

TÈCNIC/A PROFESSIONAL DE L'ÀREA DE PRODUCCIÓ/EXPLOTACIÓ

Enviat per Redactor el dt., 07/09/2021 - 14:14

Ets una persona amb resolutiva, proactiva i metòdica? Amb capacitat d’autoaprenentatge i ganes de treballar en equip? Ets la persona que busquem!

REQUISITS: MATES 2 (Marc Andorrà De Titulacions D’ensenyament Superior) i acreditació de 3 anys d’experiència demostrable en llocs de treball similar. I, preferentment nacionalitat andorrana.

ADMINISTRATIU/VA PER L'ÀREA DE PRESTACIONS SANITÀRIES

Enviat per Redactor el dj., 12/08/2021 - 13:37

Ets una persona organitzada, rigorosa, discreta, amb iniciativa i habilitats de comunicació? Ets la persona que busquem!

REQUISITS: Estudis de grau mig de formació professional o equivalent i acreditació d’1 any d'experiència en llocs de treball similars a la mateixa família professional. Amb coneixements de la legislació de seguretat social i salut andorrana. Coneixements d’usuari en ofimàtica. Nivell català nivell B i preferentment nacionalitat andorrana.