Candidatures obertes

 • TÈCNIC/A PROFESSIONAL DE L'ÀREA DE PRODUCCIÓ/EXPLOTACIÓ
  TÈCNIC/A PROFESSIONAL DE L'ÀREA DE PRODUCCIÓ/EXPLOTACIÓ

  Ets una persona amb resolutiva, proactiva i metòdica? Amb capacitat d’autoaprenentatge i ganes de treballar en equip? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: MATES 2 (Marc Andorrà De Titulacions D’ensenyament Superior) i acreditació de 3 anys d’experiència demostrable en llocs de treball similar. I, preferentment nacionalitat andorrana.

  ES VALORARAN coneixements en sistemes operatius de servidor, entorns d’execució, BBDD, llenguatges de programació, xarxes de comunicacions i altres sistemes (per tenir informació més concreta, consultar l’edicte).

  LA NOSTRA OFERTA és per un contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • ADMINISTRATIU/VA DE L'ÀREA DE CONTROL ADMINISTRATIU
  ADMINISTRATIU/VA DE L'ÀREA DE CONTROL ADMINISTRATIU

  Ets una persona amb resolutiva, proactiva i amb habilitats comunicatives? Amb capacitat d’autoaprenentatge i ganes de treballar en equip? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Estudis de grau mig de formació professional o equivalent i acreditació de 1 any d’experiència demostrable en llocs de treball similar. Amb coneixements de legislació de seguretat social andorrana. Coneixements d’usuari en ofimàtica. Nivell català nivell B i preferentment nacionalitat andorrana.

  ES VALORARAN coneixements en altres idiomes i acreditació en temes relacionats amb igualtat de gènere o de prevenció de la violència de gènere.

  LA NOSTRA OFERTA és per un contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.

 • METGE/ESSA DE L'ÀREA DE CONTROL SANITARI
  METGE/ESSA DE L'ÀREA DE CONTROL SANITARI

  Ets metge/essa amb una clara orientació al servei i a les persones? Ets la persona que busquem!

  REQUISITS: Llicenciat en medicina i cirurgia i nacionalitat preferentment andorrana.

  ES VALORARAN formació superior i específica en valoració del dany corporal, experiència demostrable en inspecció mèdica, en control d’incapacitat laboral transitòria i en valoració del dany corporal, a més d’experiència com metge/essa d’atenció primària, català i coneixements en altres idiomes i en eines ofimàtiques.

  LA NOSTRA OFERTA ÉS de contracte indefinit amb una dedicació de jornada completa i un període de prova de 2 mesos.