Amb la CASS ONLINE tot són comoditats!

Un dispositiu mòbil (ordinador, tauleta tàctil o telèfon intel·ligent) connectat a Internet i el seu número d'identificació personal (PIN) o certificat electrònic expedit pel Govern d'Andorra. Això és tot el que necessita per poder accedir al seu espai CASS ONLINE, un entorn privat per a cada usuari amb què es pretén facilitar el màxim possible l'accés, l'obtenció i la gestió de tot tipus de tràmits.

cass online

Volants de desplaçament, volants mèdics a l'estranger, consulta i modificació de dades, consulta de pagaments, extracte de punts... Aquests són alguns dels tràmits que podrà gestionar còmodament des de la seva àrea privada, sense necessitats de desplaçaments i de manera immediata. Les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, amb la CASS ONLINE obtindrà un servei ràpid, còmode i eficaç per fer tots els seus tràmits des de qualsevol punt del món.

Què ha de fer per obtenir l'accés personal?

Per poder gaudir de tots els avantatges que ofereix l'àrea privada CASS ONLINE, únicament necessita el seu número d'identificació personal (PIN), que podrà sol·licitar presencialment l’Àrea d'Atenció al Públic de la CASS o el certificat electrònic expedit pel Govern d'Andorra. Un cop obtingui el codi d'accés, haurà d'accedir a cass.ad , clicar en la pestanya "Accés usuaris" i, posteriorment, introduir el seu usuari i contrasenya en la secció de zona privada.

avantatges cass online
Tot són avantatges!

 

  • Accedeixi còmodament des de qualsevol dispositiu mòbil (ordinador, tauleta tàctil o telèfon intel·ligent) que disposi de connexió a Internet
  • Gestioni, de forma immediata i des de qualsevol punt del món, tot tipus de tràmits sense necessitat de desplaçar-se: volants de desplaçament, volants mèdics a l'estranger, consulta de pagaments, extracte de punts...
  • Consulti i modifiqui la seva informació personal: dades bancàries, adreça, telèfon, correu electrònic...
  • Les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any